مشاوره 24 ساعته رایگان

چیلر 18/5 تن هوا خنک گرین سری H مدل GACCH-65P3T1

از {{model.count}}
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: پایش تهویه ایرانیان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط

چیلر مدولار گرین سری H با قابلیت اتصال به یکدیگر جهت تامین بار برودتی بیشتر برای فضاهای بزرگتر می باشد. چیلر در دسته تهویه مطبوع های صنعتی می باشد به طور کلی چیلرهای مدولار (Modular Chiller) برخلاف چیلرهای معمولی که از یک کمپرسور و یک مدار مبرد بهره می برند، دارای چندین کمپرسور با چند مدار مبرد می باشند که این ویژگی کاهش مصرف برق و استهلاک چیلر را به همراه دارد.

درباره چیلر مدولار سری H

چیلر مدولار گرین سری H  با قابلیت اتصال به یکدیگر جهت تامین بار برودتی بیشتر برای فضاهای بزرگتر می باشد. چیلر در دسته تهویه مطبوع های صنعتی می باشد. به طور کلی چیلرهای مدولار (Modular Chiller) برخلاف چیلرهای معمولی که از یک کمپرسور و یک مدار مبرد بهره می برند، دارای چندین کمپرسور با چند مدار مبرد می باشند که این ویژگی کاهش مصرف برق و استهلاک چیلر را به همراه دارد.

ویژگی‌های چیلر مدولار گرین

  • مبدل حرارتی گرین با راندمان بالا: در چیلرهای مدولار از لوله مسی بسیار باریک کـه دارای شـیارهای داخلی هستند استفاده شـده است، کـه راندمان مبدل حرارتی را تـا 10 درصد نسـبت به مبدل‌های معمولی افزایش می دهد.
  • اواپراتور پوسته و لوله (Shell & Tube): بخش گرماگیر یـا به عبارت دیگر سرد کننده سیسـتم تراکمی، اواپراتور یا تبخیر کننده می باشد که در چیلرهای تراکمی مدولار گرین از اواپراتورهای نوع پوسته و لوله (Shell & Tube) استفاده می شود.
  • راه اندازی پشتیبان: زمانی که دستگاه اصلی (Master) دچار مشکل شود می توان به راحتی هر یک از دستگاه‌های دیگر را به عنوان دستگاه اصلی انتخاب کرد تا سیستم به کار خود ادامه دهد. همچنین هرگاه دستگاه غیر اصلی دچار آسیب شود سیستم می تواند بدون وقفه به کار خود ادامه دهد.
  • وجود دو مدار تبرید در یک سیستم: هـر چیلر دو مدار تبرید جداگانه دارد، به این صورت که اگر برای یک مدار مشکلی ایجاد شود مدار دیگر بدون مشکل به عملکرد خود ادامه می دهد. همچنین اگر بار سرمایشی کم باشد از یک مدار سرمایش استفاده می شود کـه موجب افزایش راندمان انرژی می شود.
  • طراحی فشرده: چیلرهای مدولار گرین سری H دارای ابعاد کوچکی هستند، در نتیجه به فضای نصب کمتری نیاز دارند.
  • عملکرد جایگزین: ترتیب استارت و عملکرد هـر یک از دستگاه‌ها به صورت خودکار بر اساس زمان راه اندازی، تنظیم می شود که این عملکـرد موجب افزایش طول عمر سیستم می گردد.
  • مبرد R410a : مبرد مورد استفاده در چیلرهای مدولار گرین، گاز R410a می باشد کـه موجب بالا رفتن راندمان دستگاه می گردد. همچنین با استفاده از ایـن گاز که به عنوان گاز دوسـتدار محیط زیست شناخته می شود، آسیب‌های زیست محیطی به حداقل می رسد.
  • اتصال 16 دستگاه به یکدیگر: با استفاده از قابلیت مدولار بودن دستگاه‌ها، می توان تا 16 دستگاه را به یکدیگر متصل کرد و ظرفیت سرمایش کل را تا 640 تن تبرید 2080KW واقعی بالا برد.
  • دامنه دمای محیط (Ambient temperature range): در حالت سرمایش 21 الی 49 درجه سانتیگراد و در حالت گرمایش 21- الی 30 درجه سانتیگراد
  • استفاده از بهترین تجهیزات: شرکت گرین در ساخت چیلرهای مدولار گرین از بهترین و معتبرترین برندهای روز دنیا همچون کوپلند، دانفوس و هایلی برای بالا بردن سطح کیفی دستگاه‌‌های خود بهره برده اسـت.

مزایای چیلر مدولار گرین سری H

  • گستره ظرفیتی از 9 تا 40 تن تبرید
  • قابلیت سرمایش و گرمایش
  • دارای پوشش رنگ ضد خوردگی
  • نصب و نگهداری آسان
  • کم صدا و بدون لرزش

چیلر هوا خنک تراکمی

چیلر تراکمی هواخنک، از انواع چیلرهایی ‌هستند که بر اساس سیکل تبرید تراکمی کار می‌کنند. عمل خنک‌سازی کندانسور در این چیلرها با عبور هوای اجباری از روی کویل انجام می‌گیرد، به همین دلیل به آن چیلر هواخنک گفته می‌شود. از این دستگاه‌ها جهت تهویه مطبوع در ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی و همچنین در برخی صنایع جهت خنک سازی پروسه‌های تولید استفاده می‌شود.

سیکل کارکرد چیلر هوا خنک

در چیلر هواخنک گاز ابتدا توسط کمپرسور، متراکم می‌گردد.این گاز وارد کندانسور شده، توسط هوای محیط خنک شده و به مایع تبدیل می‌گردد.این مایع با عبور از شیر انبساط و یا لوله موئین وارد اواپراتور می‌شود. این کاهش فشار باعث ایجاد برودت می‌شود. پس از آن گاز حاصل از تبخیر به کمپرسور منتقل شده و این چرخه مدام تکرار می‌گردد.

سیکل کارکرد چیلر هوا خنک

سیکل کارکرد چیلر هوا خنک

اجزای اصلی چیلرهای تراکمی

کمپرسور

در یک سیستم سرمایش تراکمی، کمپرسور دارای دو عملکرد مهم است.اول، کاهش فشار و خارج کردن بخار مبرد از اواپراتور و دوم، افزایش فشار در اثر تراکم و افزایش دمای بخار مبرد در سمت دهش بیش از دمای سیال واسط ( آب یا هوا ) که قرار است موجب تقطیر مبرد در کندانسور شود.
کمپرسور در کانون مرکزی یک سیستم تراکمی قرار می‌گیرد و به همان اندازه که عملکرد آن متناسب با کندانسور، موجب چگالش می‌شود، به همان مقدار در ارتباط با اواپراتور موجب مکش و کاهش فشار می‌گردد. بنابراین کمپرسور علی رغم نامی که دارد عملکردی دوسویه داشته و در هر دو سمت فشار ضعیف و قوی، نقش اساسی را بازی می‌کند.

• کمپرسور روتاری (Rotary)

کمپرسورهای روتاری دارای تیغه لغزنده‌ای می‌باشند که این تیغه در محل مشخص و ثابتی در بدنه سیلندر جاسازی شده است و در محل خود حرکت رفت و آمدی دارد و عامل عقب و جلو رفتن تیغه، استوانه گردانی است که نسبت به سیلندر غیر هم مرکز است. در واقع تیغه، عامل جدایی سوپاپ مکش و دهش است.در این گونه کمپرسور، استوانه گردان با دوران جاروگونه در سیلندر، گاز را متراکم می‌کند. زمانی که استوانه گردان تیغه لغزنده را به داخل می‌راند، هنگامی است که سوپاپ مکش باز شده و سوپاپ دهش بسته می‌شود.

کمپرسور روتاریعملکرد کمپرسور روتاری
  • کمپرسور اسکرال

کمپرسور اسکرال نام خود را از دو نوار مارپیچ طومار گونه گرفته است که در هم فرو رفته و با کم و زیاد شدن فواصل‌شان و حرکت مداری، موجب مکش و دهش بخار مبرد می‌شوند.اختراع این نوع کمپرسور اولین بار در سال 1905 در فرانسه به ثبت رسید؛ اما بیش از هشتاد سال طول کشید تا از آن برای تجهیزات سرمایشی استفاده شود. این نوع کمپرسور اولین بار در سال 1987 در آمریکا برای تجهیزات خنک کننده کم ظرفیت خانگی به کار گرفته شد.
در این نوع کمپرسور، نوار مارپیچی که در بالا قرار می‌گیرد ثابت و نقش درگاه دهش را بازی می‌کند. نوار مارپیچ پائینی که در مارپیچ فوقانی فرو رفته متحرک بوده و به کمک محور به الکتروموتور متصل می‌گردد. به هنگام مکش، بخار مبرد وارد فضای بین دو نوار مارپیچ می‌شود و طی حرکت پیوسته، به مرکز دو نوار رانده و متراکم شده و از نقطه میانی دو نوار خارج می‌شود.

عملکرد کمپرسور اسکرالکمپرسور اسکرال

کندانسور

گرمای اخذ شده مبرد در کندانسور که خود نوعی مبدل حرارتی محسوب می‌شود با تقطیر به محیط باز پس داده می‌شود. اما بخار مبرد پیش از ورود به کندانسور باید به اندازه کافی در اثر عملکرد تراکم، گرم شده باشد تا استعداد برقراری انتقال گرما به یک واسط خنک‌تر مانند آب یا هوا را پیدا کند. اگرنه همان مقدار انرژی که در اواپراتور اخذ شده اینک باید توسط کندانسور مصرف گردد تا بخار مبرد به مایع تبدیل شود. بنابراین اگر چه مبرد در کندانسور از حالت گاز به مایع در می‌آید؛ اما تمامی عمل چگالش به عهده کندانسور نیست، بلکه کمپرسور نقش مهمی را در این بین بازی می‌کند.از همین رو کندانسور و کمپرسور به همراه هم واحد چگالش خوانده می‌شوند و در واحدهای دو تکه نیز این دو بخش در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.

کندانسور هوایی

چیلرهای هواخنک همگی دارای کندانسور هوایی هستند و یکی از دلایل استفاده از کندانسور هوایی، عدم امکان استفاده از کندانسور آبی در مناطق مرطوب است. سایر دلایل استفاده از کندانسور هوایی به شرح زیر می‌باشد:

  • عدم نیاز به مصرف آب
  • عدم مشکل یخ زدگی، رسوب گذاری و خوردگی و همچنین عدم نیاز به عملیات سختی گیری آب
  • عدم نیاز به پمپ و شبکه لوله کشی آب که معمولا حجیم‌تر و گران‌تر از شبکه لوله کشی مبرد است
  • امکان نصب در فضای باز و دو تکه کردن واحد خنک کننده برای جلوگیری از انتقال ارتعاش و سر و صدا به داخل فضاها
  • هزینه کمتر نصب و راه اندازی به نسبت کندانسورهای آبی
  • عدم نیاز به برج خنک کننده
  • هزینه تعمیر و نگهداری پایین
  • عدم محدودیت استفاده برای اغلب سیستم‌ها

اواپراتور

بخش گرماگیر یا به عبارت دیگر سرد کننده سیستم تراکمی، اواپراتور یا تبخیر کننده می‌باشد که در چیلرهای تراکمی مدولار غالبا اواپراتور از نوع پوسته و لوله (Shell & Tube) انتخاب می‌شوند.

اواپراتور

شیر انبساط

شیر انبساط از جمله وسایل اختناقی است که در چیلرهای تراکمی نقش پر اهمیتی به عهده دارد. البته در سایر تجهیزات خنک کننده تراکمی به غیر از شیر انبساط از وسایلی مانند لوله موئین و شیرهای شناور نیز استفاده می‌شود. نقش اصلی شیر انبساط کاهش فشار مبرد خروجی از کندانسور و حفظ فشار کم در اواپراتور است و در واقع مرز بین سمت پرفشار و کم فشار محسوب می‌شود. به همین دلیل شیر انبساط در ورودی اواپراتور نصب می‌شود. به جز این، شیر انبساط متناسب با ظرفیت و میزان بار سرمایشی، مقدار جریان ورودی به اواپراتور را کنترل و تنظیم می‌کند.

CapacityCoolingBtu/H100,000222,000443,500
Kw3065130
HeatingBtu/H110,000242,500477,700
Kw3371140
Electric DataPower SupplyV~,Hz,Ph380/50/3380/50/3380/50/3
Cooling Power InputKw9.419.238.4
Heating Power InputKw1021.540.5
Cooling CurrentA17.736.372.6
Heating CurrentA1854.1110
Max. Input ConsumptionKw16.129.6159.4
Max. Input CurrentA2951110
CompressorType
Twin RotaryHermetic ScrollHermetic Scroll
QuantityPieces222
Brand
HighlyCopelandDanfoss
Air-Side Heat ExchangerHeat Exchanger Type
High-Efficiency Fin Heat Exchanger
Fan Type
Low Noise Axial FanLow Noise Axial FanLow Noise Axial Fan
Fan QuantityPieces122
Air Flow Volumem3/h13,50013,500×227,000×2
Fan Motor InputKw0.550.55×21.1×2
Water Side Heat ExchangerType
High-Efficiency Shell And Tube Heat Exchanger
Water ResistanceKpa454555
Water Flow Volumem3/h5.211.222.4
Max. PressureMpa111
Water Pipe Connection Type
Flexible JointFlexible JointFlexible Joint
Dimension (WxDxH)Netmm1000x950x18802000x950x18802200x1100x2080
WeightNetKg310580935
PackingKg325595965
RefrigerantRefrigerant
R410aR410aR410a
Refrigerant Control Method
Capillary PipeExv T ThrottleExv T Throttle
Inlet/Outlet Water PipemmDN32DN50DN65
NoiseDb(A)<65<65<68
Safety ProtectionHigh/Low Pressure Protection, Lack/Reverse Phase Protection, Water Lack Protection, Water Flow Protection, Anti-Freezing Protection, Et
ابعاد MM2000/950/1880
وزن KG580
کمپرسورCOPELAND
تعداد کمپرسور2
تعداد فن کندانسور2
مبدل حرارتی اواپراتورSHELL & TUBE

مشخصات فنی

نوع کمپرسوراسکرال بسته
برق مصرفیسه فاز 400 ولت
جریان برق مصرفی (آمپر)36
گاز مبردR410a
ظرفیت سرمایش TON18.5
ظرفیت سرمایش KW65
ظرفیت گرمایش KW71
توان مصرفی سرمایش KW19.2
توان مصرفی گرمایش KW21.5

خدمات پس از فروش

کشور سازندهچین
گارانتیپشم شیشه پارس
مدت گارانتی18ماه قطعات و 60ماه کمپرسور

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...